Hoe kan ik je helpen?

Platform bouwen

Je wil een website, webshop of online leeromgeving, maar hebt geen idee waar te beginnen. 

Samen bekijken we wat je precies nodig hebt, je krijgt advies over de verschillende mogelijkheden en ik bouw jouw systeem.

Ook voor aanpassingen aan bestaande platformen kan je bij mij terecht.

 

Tools implementeren

Hier gaat mijn hartje sneller van slaan! Ik vind het geweldig wanneer ik met tools kan spelen en een bedrijf vlotter loopt door technische optimalisatie. 

Om je een idee te geven wat voor taken je vanaf nu uit handen kan geven:

  •  Online kalender opzetten en integreren

  • Betaalsystemen en providers koppelen

  •  Lancering voorbereiden

  •  Webinar opzetten en technisch  begeleiden

  •  E-mailmarketing automatisaties opzetten 

En nog zo veel meer. De lijst is zeker niet gelimiteerd. ;- )

 

Automatiseren/Optimaliseren

Vaak zijn er repetitieve taken die veel tijd opslorpen. 

We bekijken samen welke processen geautomatiseerd kunnen worden, en we zoeken naar de tool die het beste past bij jouw noden. 

Taken waar je vroeger veel tijd aan spendeerde, lopen nu automatisch. 

Resultaat: meer tijd.

Ik neem taken over die moeten gebeuren en jou veel tijd kosten, maar je geen omzet opleveren.

Zo hoef jij die frustratie niet meer te voelen, en intussen werk jij gewoon verder in je bedrijf.

Een kleine greep van de taken die je aan mij kan overdragen:

Iemand die niet alleen uitvoert, maar ook meedenkt.

Meer tijd voor je passie.

Advies op maat voor jouw bedrijf.

Sparringpartner, kortweg een echte sidekick.

Meer structuur.

Meer klanten en omzet.

Wat anderen zeggen:

"'De juiste woorden schieten me even niet te binnen om te omschrijven wat Melinda's werk de afgelopen maanden voor mij heeft betekend. Al jaren droomde ik van een succesvolle lancering, maar telkens als ik er nog maar aan wou beginnen, leek het gewoon een onbegonnen werk. Niet zozeer omwille van de inhoud, want die zit kant-en-klaar in mijn hoofd, maar al het 'gedoe' errond leek me zo ingewikkeld. Zoals veel ondernemers dacht ik dat het ook gewoon het beste was om alles zelf te willen doen, maar daardoor leek de berg alleen maar groter en onoverwinnelijk te worden. Totdat ik Melinda leerde kennen. Plots leek alles als vanzelf te lopen. Voor elke technische hindernis of obstakel leek zij meteen een antwoord klaar te hebben en meer nog: bracht zij dit helemaal zelf in orde zonder dat ik er verder over hoefde te piekeren. Inmiddels is ze mijn technische rechterhand geworden en kan ik me al niet meer inbeelden hoe ik het ooit zonder haar deed 😄. Ik hoop dat we nog jaren zo fijn verder mogen werken samen. Extra pluspunten naast haar technische werk vind ik overigens: haar stiptheid (als ze zegt dat ze iets zal doen, zal ze het ook doen daarop kan je blindelings vertrouwen), de leuke brainstormbabbels waarin ze proactief met me mee nadenkt, haar bereikbaarheid (mailen = meestal dezelfde dag nog antwoord)' "
“Ik schakelde Melinda voor het eerst in tijdens mijn lancering in mei. Al ken ik de tools waar ik mee werk vrij goed, een lancering blijft toch een hectische periode waarbij je aan super veel dingen moet denken. Ze hielp me overzicht houden en nam veel taken over, waardoor alles in een paar dagen tijd heel snel vooruitging. Ze had praktische ideeën die de samenwerking heel makkelijk maakten en dacht ook mee. Als ik met een idee afkwam, ging ze mee op zoek naar de beste manier en deelde haar ervaring: zo kreeg ik nieuwe input. Het is gewoon knettergek om dat allemaal zelf te blijven doen. Daarbovenop ben ik veel liever met de inhoud van mijn cursussen bezig dan met de bijhorende technische shizzle. De samenwerking voelt heel erg ondersteunend. Ook al onderneem ik alleen, toch heb ik niet meer het gevoel dat ik alleen ben. Mijn advies? Veel sneller durven uitbesteden!”

We starten met een kennismakingsgesprek, dit kan online of offline. We onderzoeken wat jouw grootste struggles zijn, en hoe ik je hierbij kan helpen. Uiteraard is ook het persoonlijke aspect belangrijk: als je besluit om met me samen te werken geef je een stuk van je bedrijf uit handen. Dit gesprek geeft je de kans om te kijken of ik de juiste persoon ben om mee samen te werken.

Heb je nood aan tijdelijke ondersteuning, of eerder hulp voor een langere periode? Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden:

  • Strippenkaart
  • Prijs per project
  • Abonnement

Na ons gesprek krijg je een offerte op maat van jouw vraag. Na jouw goedkeuring maken we praktische afspraken: hoe gaan we met elkaar communiceren, hoe krijg ik toegang tot je systemen?

Het doel: onze samenwerking zo vlot mogelijk maken!

Nu alle praktische afspraken gemaakt zijn kunnen we eraan beginnen. Ik kijk er enorm naar uit om jou te helpen meer rust en tijd te krijgen. Ben jij ook klaar voor meer ademruimte?