Wil je een persoonlijke aanpak om jouw online onderneming te optimaliseren en te laten groeien?

Werk 1 op 1 met mij en ontdek hoe we tijdens het Power Hour jouw technische overweldiging transformeren in doelgerichte acties.

Gedurende een uurtje duiken we samen diep in jouw technische struggles. Dit kan van alles zijn op het gebied van online tools of automatisering.

Het is een kans om actief AAN jouw bedrijf te werken. Samen implementeren we praktische veranderingen voor directe resultaten.

Als technisch virtueel assistent begrijp ik de uitdagingen waarmee ondernemers worstelen bij het kiezen van tools en het opzetten van workflows. Ik ben hier om jou te assisteren.

Herken je het gevoel van vastzitten in de beginfase? Met mijn begeleiding kom je snel voorbij de startersblokken en breng je jouw geweldige ideeën onmiddellijk tot leven.

Wat kunnen wij samen realiseren?

Hier zijn enkele voorbeelden:

–  Het creëren van een landingspagina en deze koppelen aan een e-mailautomatisering                      –  Het opzetten van een e-mailmarketing systeem of je eerste geautomatiseerde e-mail reeks
–  Het bedenken van een lead magneet idee en de bijhorende funnel
–  Het opzetten van een cursusstructuur
–  Maar je kan dit uurtje ook gebruiken om jouw idee te pitchen die wij vervolgens samen gaan uitwerken

Dit zijn slechts een paar mogelijkheden, om jou een idee te geven, maar de lijst is eindeloos.

Wat mag je verwachten?

  • Mijn technische en strategische kennis
  • Mijn toegewijde aandacht gedurende één uur
  • Helderheid over jouw aanpak en de nodige stappen
  • Advies en begeleiding op maat
  • De opname van de call indien gewenst

Hoe kan je een Power Hour boeken?

  • Klik op een van de Dit wil ik! knoppen op deze pagina.
  • Kies van de beschikbare data een tijdstip dat voor jou werkt
  • Beantwoord de vragen in de volgende stap en voer de betaling uit.
  • Leun achterover en relax. Het geautomatiseerde systeem regelt de rest. 😉

Lees hier hoe Greet het Power Hour ervaren heeft:
Ik ben op zoek naar een online leerplatform, maar weet er weinig van af en wou eens overleggen met Melinda om te horen wat haar ervaringen zijn met de verschillende platforms en welke zij aanraadt. Melinda heeft kennis van zaken en kan op een heel duidelijke manier uitleggen wat de pro's en contra's zijn van de verschillende systemen. Nu weet ik welk online leerplatform het meest beantwoordt aan mijn behoeften.

De praktische details:

Prijs: 97 Eur

Duur: 1 uur

Locatie: online via Google Meet*

*Ik ben regelmatig in een van de coworkings van Antwerpen te vinden. Één keer per maand ga ik op stap om een ander plekje in Vlaanderen te ontdekken. Wil je liever in het echt afspreken stuur dan een mailtje en wij regelen iets.

Wanneer: De calls vinden op dinsdag plaats. Je kan het zelf inplannen via mijn online agenda. Je kan tot 6 weken ver de beschikbaarheden zien. Er zijn altijd plekken vrij.

Belangrijk: De boeking is pas definitief na betaling en het invullen van de vragenlijst voorafgaand is cruciaal voor een persoonlijk antwoord.