Happy clients

Wat zeggen anderen eigenlijk over de samenwerking met mij? Ontdek het hier!

"Als ondernemer is het van onschatbare waarde om iemand aan je zijde te hebben die je kunt vertrouwen, en die je bedrijf ziet als meer dan alleen een taaklijst. Waar begin ik met het beschrijven van de onmisbare hulp die ik heb gekregen van mijn virtueel assistent? Vanaf het moment dat we zijn gaan samenwerken, heeft zij niet alleen bewezen een expert te zijn in administratieve taken, maar ook een waardevolle toevoeging aan mijn dagelijkse workflow. Ze heeft me ontlast van vele zorgen en heeft een efficiëntie toegevoegd die ik eerder niet voor mogelijk hield. Melinda is mijn digitale rechterhand geworden, en ik ben haar diep dankbaar voor alles wat ze voor mij en mijn bedrijf heeft gedaan. Dank je wel voor je onvermoeibare inzet, toewijding en het hart dat je in je werk legt. Ik kijk uit naar nog vele jaren van samenwerking!"
“Ik schakelde Melinda voor het eerst in tijdens mijn lancering in mei. Al ken ik de tools waar ik mee werk vrij goed, een lancering blijft toch een hectische periode waarbij je aan super veel dingen moet denken. Ze hielp me overzicht houden en nam veel taken over, waardoor alles in een paar dagen tijd heel snel vooruitging. Ze had praktische ideeën die de samenwerking heel makkelijk maakten en dacht ook mee. Als ik met een idee afkwam, ging ze mee op zoek naar de beste manier en deelde haar ervaring: zo kreeg ik nieuwe input. Het is gewoon knettergek om dat allemaal zelf te blijven doen. Daarbovenop ben ik veel liever met de inhoud van mijn cursussen bezig dan met de bijhorende technische shizzle. De samenwerking voelt heel erg ondersteunend. Ook al onderneem ik alleen, toch heb ik niet meer het gevoel dat ik alleen ben. Mijn advies? Veel sneller durven uitbesteden!”
"De juiste woorden schieten me even niet te binnen om te omschrijven wat Melinda's werk de afgelopen maanden voor mij heeft betekend. Al jaren droomde ik van een succesvolle lancering, maar telkens als ik er nog maar aan wou beginnen, leek het gewoon een onbegonnen werk. Niet zozeer omwille van de inhoud, want die zit kant-en-klaar in mijn hoofd, maar al het 'gedoe' errond leek me zo ingewikkeld. Zoals veel ondernemers dacht ik dat het ook gewoon het beste was om alles zelf te willen doen, maar daardoor leek de berg alleen maar groter en onoverwinnelijk te worden. Totdat ik Melinda leerde kennen. Plots leek alles als vanzelf te lopen. Voor elke technische hindernis of obstakel leek zij meteen een antwoord klaar te hebben en meer nog: bracht zij dit helemaal zelf in orde zonder dat ik er verder over hoefde te piekeren. Inmiddels is ze mijn technische rechterhand geworden en kan ik me al niet meer inbeelden hoe ik het ooit zonder haar deed 😄. Ik hoop dat we nog jaren zo fijn verder mogen werken samen. Extra pluspunten naast haar technische werk vind ik overigens: haar stiptheid (als ze zegt dat ze iets zal doen, zal ze het ook doen daarop kan je blindelings vertrouwen), de leuke brainstormbabbels waarin ze proactief met me mee nadenkt, haar bereikbaarheid (mailen = meestal dezelfde dag nog antwoord)"
"Melinda helpt me met mijn 2 bedrijven Caro’s Art en Caro’s Academy. Ik onderneem beide bedrijven met heel veel passie, maar door de oneindige to do’s en het “altijd alles moeten uitzoeken”, was ik mijn enthousiasme en energie volledig kwijt. Toen schakelde ik Melinda in. Al twee jaar werkte ik aan de nieuwe webshop van Caro’s Art en Melinda zorgde er uiteindelijk voor dat de nieuwe website carosart.be écht werd gelanceerd. Ze deed voorstellen en zocht oplossingen voor uitdagingen die ik tegenkwam. Ook voor Caro’s Academy zorgt Melinda ervoor dat er opnieuw stappen vooruit gezet worden. Ze contacteert me stap voor stap wanneer ze input nodig heeft en ze werkt tussendoor ook heel zelfstandig verder. Ik ben zelf een perfectionist en ik kan toch het volste vertrouwen hebben in het resultaat van Melinda. Ze komt met nieuwe ideeën en brengt beide bedrijven naar een hoger niveau. Ik kan me geen ondernemersleven meer voorstellen zonder de hulp van Melinda. Als ik dit had geweten, had ik haar veel vroeger ingeschakeld."
“Met Melinda samenwerken voelt alsof ik er een collega bij heb. Ze werkt supersnel en efficiënt, is een technische duizendpoot en denkt ook op verschillende andere vlakken met me mee. Ik zou haar niet meer kunnen missen en raadt haar dan ook met plezier aan andere ondernemers aan!” 😊
Melinda is als administratieve ondersteuning een grote meerwaarde in onze organisatie! Ze zorgt mee dat onze algemene administratie zoals onze info-mailbox en boekhouding vlot en correct worden opgevolgd. Daarnaast kunnen we ook in de drukkere administratieve periode op haar rekenen. Melinda is iemand waar je op kan rekenen en vertrouwen, ze denkt mee na over mogelijkheden en efficiënte oplossingen én is klantvriendelijk. Als coördinator ben ik heel tevreden met de samenwerking met Melinda en ik beschouw haar als een deel van ons team.